מגזין קפה

עובי טחינה של קפה

עובי הטחינה של פולי הקפה- סרטון הדרכה

מגזין קפה עובי טחינה של פולי הקפה- סרטון הדרכה https://www.youtube.com/watch?v=tP_lM0s4-V0&t=19s עובי הטחינה של הקפה הוא גורם מהותי וקריטי למיצוי הטעמים של חליטת הקפה שלנו (האספרסו).…
קבוצת מילאנו | יבואן קפה ומכונות קפה למסעדות ובתי קפה | מגזין קפה

איך להכין קפה טוב במכונת אספרסו

איך להכין קפה טוב במכונת אספרסו  האספרסו הוא בעצם הבסיס לכל משקאות הקפה ובגלל זה חשוב שהוא יהיה בטעם הכי מושלם שיכול להיות. אז יאללה,…

מהו קפה

מגזין קפה מהו קפה  צמח הקפהגדל באזורים טרופיים סביב קו המשווה.אורך חיים כ – 15 שנה.עצים בעלי פריחה לבנה, הפירות הופכים מירוקים לאדומים כשהם מבשילים.קטיף…

איך לבחור קפה למסעדה שלך

מגזין קפה קבוצת מילאנו – יבואן קפה | איך לבחור תערובת קפה למסעדה שלך ואת ספק הקפה הנכון שיתוף ב facebook שיתוף ב google שיתוף…

Espresso VS Instant coffee

מגזין קפה Espresso VS Instant coffee אז נתחיל עם קצת רקע..  כמו שדיברנו בכתבה הקודמת "מהו קפה" ראינו שיש לנו שני זנים של קפה- ערביקה ורובוסטה.קצת נחזור על…
קורס בריסטה

מעובד חדש לבריסטה מקצועי ב-4 שלבים

מגזין קפה מעובד חדש לבריסטה מקצועי ב-4 שלבים "אנשים אינם הנכס החשוב ביותר לארגון; האנשים הנכונים הם הנכס החשוב ביותר בארגון" – ג´ים קולינס גיוס…
All articles loaded
No more articles to load
סגירת תפריט