התערובת קרמה איטליה מיוצרת במיוחד עבורינו באיטליה, התערובת מתאימה במיוחד לקהל בארץ שלעיתים לא מתחבר לטעמי הקפה העמוקים המלווים במרירות וחמיצות ומעדיף קפה מתקתק יותר המשתלב עם חלב בצורה הטובה ביותר

 

התערובת מורכבת מ70% ערביקה ו30% רובוסטה, כולם ממרכז אמריקה ומברזיל והשילוב בניהם נותן לתערובת טעמים חזקים ומתוקים עם גוף נוכח אך לא משתלט על כלל חלל הפה.
קרא עוד
תערובת המייג'ור של סקואלה משמשת כתערובת הדגל של קבוצת מילאנו. זוהי התערובת המועדפת ביותר על ידי הבעלים אשר מדגישים שוב ושוב כי השקעה בקפה איכותי מצליחה להגדיל את רווחי העסק וכאשר בוחרים במייג'ור של סקואלה אפשר להיות בטוחים שלקוח שאוהב קפה יחזור למקום בכדי לשתות את התערובת המיוחדת הזאת פעם נוספת.
בקבוצת מילאנו אנו מאמינים כי תערובת הקפה הטובה ביותר מכילה שילוב בין זני הערביקה לזני הרובוסטה ונותנת טעם עגול, שלם וטוב יותר. כפועל יוצא מכך בחרנו את המייג'ור להיות תערובת הדגל שלנו אשר מכילה 95% ערביקה שנבחרת בקפדנות יתרה על ידי אנריקו סקואלה (הבעלים של סקואלה) ו-5% רובוסטה ג'אבה (אי באינדונזיה) שהיא הרובוסטה היקרה והאיכותית בעולם.
קרא עוד
תערובת האורו מביאה את איטליה לישראל. כשחשבו על הטעם האיטלקי הקלאסי שאפשר לתת לתערובת קפה החלו בסקואלה לנסות זנים שונים. לבסוף הרגישו בסקואלה שהערביקה של גואטמלה, ברזיל וקוסטה ריקה בתוספת רובוסטה ג'אווה (הרובוסטה היקרה בעולם) יצליחו להביא את טעמי איטליה לכל רחבי העולם. 

 

התערובת מורכבת מ85% ערביקה ו15% רובוסטה ומספקת ארומה עוצמותית , מרירות קלה ונעימה המתאימה לקפה האיטלקי, משתלבת מושלם עם חלב ובעלת גוף מלא אשר נותן דגש לטעמי הקפה האיטלקי.
קרא עוד
התערובת קרמה איטליה מיוצרת במיוחד עבורינו באיטליה, התערובת מתאימה במיוחד לקהל בארץ שלעיתים לא מתחבר לטעמי הקפה העמוקים המלווים במרירות וחמיצות ומעדיף קפה מתקתק יותר המשתלב עם חלב בצורה הטובה ביותר

 

התערובת מורכבת מ70% ערביקה ו30% רובוסטה, כולם ממרכז אמריקה ומברזיל והשילוב בניהם נותן לתערובת טעמים חזקים ומתוקים עם גוף נוכח אך לא משתלט על כלל חלל הפה.
קרא עוד
תערובת המייג'ור של סקואלה משמשת כתערובת הדגל של קבוצת מילאנו. זוהי התערובת המועדפת ביותר על ידי הבעלים אשר מדגישים שוב ושוב כי השקעה בקפה איכותי מצליחה להגדיל את רווחי העסק וכאשר בוחרים במייג'ור של סקואלה אפשר להיות בטוחים שלקוח שאוהב קפה יחזור למקום בכדי לשתות את התערובת המיוחדת הזאת פעם נוספת.
בקבוצת מילאנו אנו מאמינים כי תערובת הקפה הטובה ביותר מכילה שילוב בין זני הערביקה לזני הרובוסטה ונותנת טעם עגול, שלם וטוב יותר. כפועל יוצא מכך בחרנו את המייג'ור להיות תערובת הדגל שלנו אשר מכילה 95% ערביקה שנבחרת בקפדנות יתרה על ידי אנריקו סקואלה (הבעלים של סקואלה) ו-5% רובוסטה ג'אבה (אי באינדונזיה) שהיא הרובוסטה היקרה והאיכותית בעולם.
קרא עוד
תערובת האורו מביאה את איטליה לישראל. כשחשבו על הטעם האיטלקי הקלאסי שאפשר לתת לתערובת קפה החלו בסקואלה לנסות זנים שונים. לבסוף הרגישו בסקואלה שהערביקה של גואטמלה, ברזיל וקוסטה ריקה בתוספת רובוסטה ג'אווה (הרובוסטה היקרה בעולם) יצליחו להביא את טעמי איטליה לכל רחבי העולם. 
התערובת מורכבת מ85% ערביקה ו15% רובוסטה ומספקת ארומה עוצמותית , מרירות קלה ונעימה המתאימה לקפה האיטלקי, משתלבת מושלם עם חלב ובעלת גוף מלא אשר נותן דגש לטעמי הקפה האיטלקי.
 
קרא עוד