הדרכת קפה לבתי קפה ומסעדות היא הפתרון הטוב ביותר בכדי להוציא מהצוות שלך את המקסימום בתחום הקפה.
בהדרכה נגיע אליך לבית הקפה ונעביר לצוות הדרכת קפה מקצועית ומקיפה בכדי שתוכל להינות מהקפה שלך אצלך בעסק ובכדי שתוכל להפסיק לשמוע על לקוחות שלא מרוצים מהקפה שלהם.
אנו מתחייבים שבסוף ההדרכה כלל הצוות ידע להקציף באופן מושלם בכל הקצפה.
הדרכת קפה לבתי קפה ומסעדות היא הפתרון הטוב ביותר בכדי להוציא מהצוות שלך את המקסימום בתחום הקפה.
בהדרכה נגיע אליך לבית הקפה ונעביר לצוות הדרכת קפה מקצועית ומקיפה בכדי שתוכל להינות מהקפה שלך אצלך בעסק ובכדי שתוכל להפסיק לשמוע על לקוחות שלא מרוצים מהקפה שלהם.
אנו מתחייבים שבסוף ההדרכה כלל הצוות ידע להקציף באופן מושלם בכל הקצפה.
הסבר על עולם הקפה
הבדלים בין ערביקה לרובוסטה, חשיבות טריות הקפה, נקודות קריטיות שיש לשים לב אליהן כבריסטה
הקצפה
לימוד והתאמת שיטת הקצפה לבריסטות על מנת להשיג הקצפה מושלמת בכל הקצפה
נקיונות
טיפול יומי ושבועי שיש לעשות למכונה
אספרסו
הטמעת הרגלי הכנה נכונים של חליטת הקפה
מזיגה
מתן יסודות יציבים להצלחה במזיגת ציורים (לאטה ארט) לאורך זמן
חמשת הגורמים המשפיעים על איכות הקפה
תערובת, טחינה, מכונה, נקיונות ובריטסה. מעבר על כל אחד מהגורמים והדגשת חשיבות כל אחד מהם בטעם הסופי של כוס הקפה.
הקורס עובר בהתאם לתיאום שעה מראש שנוחה לעסק על מנת להימנע משעות לחץ. הקורס מורכב בצורה שנוגעת בכל חמשת הגורמים המשפיעים ביותר על איכות הקפה;
תערובת – הסבר על התערובת שאיתה עובד העסק, מה אחוז הערביקה והרובוסטה שלה, מה זה אומר בכלל ומדוע זה כל-כך חשוב.
טחינה– הסבר על חשיבות עובי הטחינה, כיצד ניתן לסדר אותה ואיך זה משפיע על הטעם.
מכונה– על מה יש להסתכל במכונה בתור בריסטה, אילו גורמים מתריעים לנו שיש בעיה במכונה ומה ניתן לעשות על מנת לשמור על אורך חיי המכונה.
נקיונות– מה עושים בהעברת משמרת, איך צריך לסגור מכונה בסוף היום, אילו טיפולים שוטפים יש לעשות למכונה.
בריסטה– נלמד להכין אספרסו, להקציף חלב ולמזוג. כולם תוך תשומת לב רבה לשלבים ולחשיבותם.
בסיום ההדרכה כל עובד צוות יכין שני הפוך קטן הכוללים בתוכם את כל היסודות שלמדנו – אספרסו, הקצפה ומזיגה. המדריך שלנו יחנוך כל אחד מהם ויתן דגשים על מנת לוודא שכל עובד צוות הבין את הנלמד בקורס ומבצע בעצמו את כלל השלבים הנדרשים להכנת הקפה המושלם. לעובדים המתקשים תינתן עזרה נוספת עד אשר כל הצוות ידע להכין קפה ברמה הגבוהה ביותר.