בהדרכת הקפה המקצועית שלנו נלמד אותך להכין קפה בצורה המושלמת. הדרכת הקפה כוללת הסבר על עולם הקפה ומתמקד בעיקר בפרקטיקה הדרושה לבריסטה.
בהדרכה נתמקד בהכנת אספרסו, הקצפה, מזיגה וסגירת מכונה.
הסבר על עולם הקפה
הבדלים בין ערביקה לרובוסטה, חשיבות טריות הקפה, נקודות קריטיות שיש לשים לב אליהן כבריסטה
הקצפה
לימוד והתאמת שיטת הקצפה לבריסטות על מנת להשיג הקצפה מושלמת בכל הקצפה
נקיונות
טיפול יומי ושבועי שיש לעשות למכונה
אספרסו
הטמעת הרגלי הכנה נכונים של חליטת הקפה
מזיגה
מתן יסודות יציבים להצלחה במזיגת ציורים (לאטה ארט) לאורך זמן
מחברת מקצועית
בוגרי הדרכת הקפה מקבלים מחברת מקצועית המכילה את כל תוכן הדרכת הקפה ואף מעבר. המחברת מלווה את הבריסטה לבית הקפה שם יוכל לעבוד על פי צ'ק ליסט מסודר.
הדרכת הקפה מתחילה בהסבר על עולם הקפה, היכן הקפה גדל, איזה תהליך הוא עובר ואיזה זנים יש לו. הבדלים בין ערביקה ורובוסטה ומענה על שאלות.
לאחר מכן נעבור להיכל ההדרכה בו נמצאות מכונות תעשייתיות למעבר לחלק המעשי. בחלק זה נלמד להכין אספרסו ונבין את חשיבות כל שלב בתהליך. נלמד שיטות הקצפה ונתאים את ההקצפה הנוחה ביותר לעובר ההדרכה על מנת שיוכל להקציף מושלם בכל הקצפה. שלב המזיגה הינו החלק היחיד בהדרכה הדורש קאורדינציה ושעות של תרגול- מדריך הקפה שלנו יעזור לך למקם את היסודות הטובים ביותר להצלחה במזיגה לאורך זמן ובתקווה שכבר במהלך ההדרכה תוכל לצאת כשאתה יודע לצייר גם בקפה.
בחצי שעה האחרונה של ההדרכה נלמד איך יש לסגור מכונת קפה, אילו טיפולים היא דורשת ומה אפשר לעשות על מנת לשמור על אורך חיי המכונה לאורך זמן
הדרכת הקפה מתחילה בהסבר על עולם הקפה, היכן הקפה גדל, איזה תהליך הוא עובר ואיזה זנים יש לו. הבדלים בין ערביקה ורובוסטה ומענה על שאלות.
לאחר מכן נעבור להיכל ההדרכה בו נמצאות מכונות תעשייתיות למעבר לחלק המעשי. בחלק זה נלמד להכין אספרסו ונבין את חשיבות כל שלב בתהליך. נלמד שיטות הקצפה ונתאים את ההקצפה הנוחה ביותר לעובר ההדרכה על מנת שיוכל להקציף מושלם בכל הקצפה. שלב המזיגה הינו החלק היחיד בהדרכה הדורש קאורדינציה ושעות של תרגול- מדריך הקפה שלנו יעזור לך למקם את היסודות הטובים ביותר להצלחה במזיגה לאורך זמן ובתקווה שכבר במהלך ההדרכה תוכל לצאת כשאתה יודע לצייר גם בקפה.
בחצי שעה האחרונה של ההדרכה נלמד איך יש לסגור מכונת קפה, אילו טיפולים היא דורשת ומה אפשר לעשות על מנת לשמור על אורך חיי המכונה לאורך זמן.