Milano Barista Academy

הדרכת בריסטה מקצועית

הדרכת בריסטה מקצועית

בהדרכת הקפה המקצועית שלנו נלמד אותך להכין קפה בצורה המושלמת. הדרכת הקפה כוללת הסבר על עולם הקפה ומתמקד בעיקר בפרקטיקה הדרושה לבריסטה. 

בהדרכה נתמקד בהכנת אספרסו, הקצפה, מזיגה וסגירת מכונה.

למי זה מתאים ?

למי זה מתאים ?

  • חובבי קפה שרוצים לדעת להכין קפה ברמה הגבוהה ביותר
  • אנשים העוסקים בקפה ורוצים לשפר את המיומנות שלהם
  • ברמנים/מלצרים שרוצים לעבור לעולם הבריסטה
  • חיילים משוחררים
  • אנשים המחזיקים מכונה מקצועית בבית ורוצים לקבל הדרכת קפה על מכונת קפה תעשייתית

מה כוללת ההדרכה?

מה כוללת ההדרכה?

check

הסבר על עולם הקפה

הבדלים בין ערביקה לרובוסטה, חשיבות טריות הקפה, נקודות קריטיות שיש לשים לב אליהן כבריסטה

check

הקצפה

לימוד והתאמת שיטת הקצפה לבריסטות על מנת להשיג הקצפה מושלמת בכל הקצפה

check

נקיונות

  טיפול יומי ושבועי שיש לעשות למכונה

check

אספרסו

  הטמעת הרגלי הכנה נכונים של חליטת הקפה

check

מזיגה

מתן יסודות יציבים להצלחה במזיגת ציורים (לאטה ארט) לאורך זמן

check

מחברת מקצועית

  בוגרי הדרכת הקפה מקבלים מחברת מקצועית המכילה את כל תוכן הדרכת הקפה ואף מעבר. המחברת מלווה את הבריסטה לבית הקפה שם יוכל לעבוד על פי צ'ק ליסט מסודר.

תוכן ההדרכה

תוכן ההדרכה

  • משך ההדרכה: 4 שעות.
  • מיקום: היכל הדרכת הקפה של קבוצת מילאנו - המלאכה 2, נתניה.

הדרכת הקפה מתחילה בהסבר על עולם הקפה, היכן הקפה גדל, איזה תהליך הוא עובר ואיזה זנים יש לו. הבדלים בין ערביקה ורובוסטה ומענה על שאלות.

לאחר מכן נעבור להיכל ההדרכה בו נמצאות מכונות תעשייתיות למעבר לחלק המעשי. בחלק זה נלמד להכין אספרסו ונבין את חשיבות כל שלב בתהליך. נלמד שיטות הקצפה ונתאים את ההקצפה הנוחה ביותר לעובר ההדרכה על מנת שיוכל להקציף מושלם בכל הקצפה. שלב המזיגה הינו החלק היחיד בהדרכה הדורש קאורדינציה ושעות של תרגול- מדריך הקפה שלנו יעזור לך למקם את היסודות הטובים ביותר להצלחה במזיגה לאורך זמן ובתקווה שכבר במהלך ההדרכה תוכל לצאת כשאתה יודע לצייר גם בקפה.

בחצי שעה האחרונה של ההדרכה נלמד איך יש לסגור מכונת קפה, אילו טיפולים היא דורשת ומה אפשר לעשות על מנת לשמור על אורך חיי המכונה לאורך זמן

הדרכת הקפה מתחילה בהסבר על עולם הקפה, היכן הקפה גדל, איזה תהליך הוא עובר ואיזה זנים יש לו. הבדלים בין ערביקה ורובוסטה ומענה על שאלות.

לאחר מכן נעבור להיכל ההדרכה בו נמצאות מכונות תעשייתיות למעבר לחלק המעשי. בחלק זה נלמד להכין אספרסו ונבין את חשיבות כל שלב בתהליך. נלמד שיטות הקצפה ונתאים את ההקצפה הנוחה ביותר לעובר ההדרכה על מנת שיוכל להקציף מושלם בכל הקצפה. שלב המזיגה הינו החלק היחיד בהדרכה הדורש קאורדינציה ושעות של תרגול- מדריך הקפה שלנו יעזור לך למקם את היסודות הטובים ביותר להצלחה במזיגה לאורך זמן ובתקווה שכבר במהלך ההדרכה תוכל לצאת כשאתה יודע לצייר גם בקפה.

בחצי שעה האחרונה של ההדרכה נלמד איך יש לסגור מכונת קפה, אילו טיפולים היא דורשת ומה אפשר לעשות על מנת לשמור על אורך חיי המכונה לאורך זמן.

מבצע מטורף לסוגרים לפני סוף הסגר ! במקום , 599 ש''ח בלבד!

ימים
שעות
דקות
שניות

מבצע מטורף לסוגרים לפני סוף הסגר ! במקום , 599 ש''ח בלבד!

ימים
שעות
דקות
שניות

בוא להיות בריסטה

בוא להיות בריסטה

לא הקורס שחפשת? יש לנו קורסים נוספים בשבילך