קורס הבריסטה המקצועי הוא הקורס המקיף ביותר באקדמיית הקפה שלנו.
הקורס יתן לך את כל הכלים והידע שאתה צריך בין אם אתה רוצה לפתוח מקום בעצמך או לעבוד בתור בריסטה בכל בית קפה שתבחר. הקורס לא דורש ניסיון מקדים ומכיל בתוכו רקע תיאורטי ובעיקר פרקטי
הכל בשביל שתצא מאיתנו מוכשר להיות בריסטה מקצועי.
הקורס מתבצע במשרדי החברה בהם נמצא בר קפה מקצועי עם כל הציוד הנדרש על מנת שתהפוך לבריסטה מקצועי.
קורס הבריסטה המקצועי הוא הקורס המקיף ביותר באקדמיית הקפה שלנו.
הקורס יתן לך את כל הכלים והידע שאתה צריך בין אם אתה רוצה לפתוח מקום בעצמך או לעבוד בתור בריסטה בכל בית קפה שתבחר. הקורס לא דורש ניסיון מקדים ומכיל בתוכו רקע תיאורטי ובעיקר פרקטי
– הכל בשביל שתצא מאיתנו מוכשר להיות בריסטה מקצועי –
הדרכה עיונית מקיפה על עולם הקפה
סוגי זנים, איזורי גידול, התהליך שעובר הקפה מרגע הקטיפה עד החליטה ועוד.
תרגול מעשי
תרגול מעשי של הקצפה, מזיגה, הכנת אספרסו וסוגי משקאות שונים על מכונות תעשייתיות של WEGA
טעימה מקצועית
טעימת קפה בצורה מקצועית, בחינת שלל הפרמטרים וביצוע השוואה.
מבחן מעשי
מבחן מעשי על זמן עם בונים ממסעדה – אל דאגה, צוות המדריכים שלנו יכשיר אותך לעבור כל מבחן.
בריסטה מקצועי מא' ועד ת'
פתיחה וסגירת מכונה, נקיונות, סידור סביבת עבודה, טיפים לחסכון בזמן, עשה ואל תעשה ועוד.
מחברת מקצועית
בוגרי הקורס מקבלים מחברת מקצועית המכילה את כל תוכן הקורס ואף מעבר. המחברת מלווה את הבריסטה לבית הקפה שם יוכל לעבוד על פי צ'ק ליסט מסודר.
מפגש ראשון – הכרת עולם הבריסטה
מפגש שני – מברמן לבריסטה
מפגש שלישי – מבריסטה לבריסטה מקצועי