Headway Barista Academy

הדרכת בריסטה ביתית

הדרכת בריסטה ביתית

בהדרכת הקפה הביתית שלנו מדריך קפה מוסמך יגיע להעביר הדרכת קפה מקצועית אצלך בבית, יעזור לך להבין איך לחלוט את פולי הקפה שלך בצורה הטובה והמדויקת ביותר לחיך האישי שלך, יביא אותך לרמת הקצפה מושלמת בכל הקצפה ואף יקנה לך את היסודות הטובים ביותר למזיגת לאטה ארט לאורך זמן. בנוסף על כך, המדריך יסתכל בצורה מקצועית על ציוד הקפה שברשותך ויעזור לך להוציא את המירב ממכונת הקפה שלך.

בהדרכת הקפה הביתית שלנו מדריך קפה מוסמך יגיע להעביר הדרכת קפה מקצועית אצלך בבית, יעזור לך להבין איך לחלוט את פולי הקפה שלך בצורה הטובה והמדויקת ביותר לחיך האישי שלך, יביא אותך לרמת הקצפה מושלמת בכל הקצפה ואף יקנה לך את היסודות הטובים ביותר למזיגת לאטה ארט לאורך זמן. בנוסף על כך, המדריך יסתכל בצורה מקצועית על ציוד הקפה שברשותך ויעזור לך להוציא את המירב ממכונת הקפה שלך.

למי זה מתאים ?

למי זה מתאים ?

  • חובבי קפה שמחזיקים מכונת קפה מקצועית בבית ( הדרכת הקפה הביתית לא מתאימה למכונות אוטומטיות/נספרסו)

מה כולל הקורס?

מה כולל הקורס?

check

רקע תאורתי על עולם הקפה

איפה גדל הקפה, ערביקה ורובוסטה, התהליך שעובר הקפה מרגע הקטיפה עד החליטה ועוד. 

check

הקצפה

לימוד והתאמת שיטת הקצפה אישית לקבלת הקצפה מושלמת בכל פעם.

check

טעימה מקצועית

  טעימת קפה בצורה מקצועית, בחינת שלל הפרמטרים וביצוע השוואות.

check

התאמת טעם הקפה לחיך שלך

  התאמת עובי הטחינה וכמות הגרמים בכדי להטעים את טעם הקפה לחיך האישי שלך דרך שקילת הקפה לפני ותוך כדי החליטה.

check

מזיגה

הקניית בסיס יציב להבנה איך צריך למזוג כך שככל שתתאמן יותר תצליח יותר לעשות צורות בקפה.

  הקורס אינו קורס לאטה ארט.

check

נקיונות

 ניקיון יומי ושבועי, בדיקת מצב המכונה וטיפים לשמירה על אורך חיים

תוכן הקורס

תוכן הקורס

  • משך הקורס: 3 שעות.

תוכן הדרכת הקפה הביתית יקבע בהתאם לשיחה מקדימה לפי רצון הלקוח. 

ההדרכה מתחילה ברקע תאורתי על עולם הקפה הכולל הבנה של מה זה בכלל פרי הקפה, איפה הוא גדל, מה מאפיין אותו, איזה תהליך הוא עובר ומה מבדיל בין ערביקה ורובוסטה. 

לאחר מכן, נעשה איפוס למכונה, נוודא שהיא אכן תקינה, נבדוק את רמת הניקיון בה וניתן טיפים לשמירה על אורך החיים של המכונה לאורך זמן.

העמקה בעולם האספרסו – התאמת טעם האספרסו לחיך הלקוח דרך כיוון עובי הטחינה, זמן הסחיטה וכמות הגרמים במנה. תוך כדי התהליך נדון בהשפעות כל אחד מהמרכיבים על הטעם הסופי, נערוך ניסויים ונקבע את הטעם הרצוי.

הקצפה ומזיגה– לימוד הקצפה ברמה הגבוהה ביותר והקניית היסודות הטובים ביותר להצלחה במזיגה (לאטה ארט). 

תוכן הדרכת הקפה הביתית יקבע בהתאם לשיחה מקדימה לפי רצון הלקוח. 

הדרכת הקפה מתחילה ברקע תאורתי על עולם הקפה הכולל הבנה של מה זה בכלל פרי הקפה, איפה הוא גדל, מה מאפיין אותו, איזה תהליך הוא עובר ומה מבדיל בין ערביקה ורובוסטה. 

לאחר מכן, נעשה איפוס למכונה, נוודא שהיא אכן תקינה, נבדוק את רמת הניקיון בה וניתן טיפים לשמירה על אורך החיים של המכונה לאורך זמן.

העמקה בעולם האספרסו – התאמת טעם האספרסו לחיך הלקוח דרך כיוון עובי הטחינה, זמן הסחיטה וכמות הגרמים במנה. תוך כדי התהליך נדון בהשפעות כל אחד מהמרכיבים על הטעם הסופי, נערוך ניסויים ונקבע את הטעם הרצוי.

הקצפה ומזיגה– לימוד הקצפה ברמה הגבוהה ביותר והקניית היסודות הטובים ביותר להצלחה במזיגה (לאטה ארט). 

במקום , 599 ש''ח בלבד!

במקום , 599 ש''ח בלבד!

ימים
שעות
דקות
שניות
ימים
שעות
דקות
שניות

בוא להיות בריסטה

בוא להיות בריסטה

לא הקורס שחפשת? יש לנו קורסים נוספים בשבילך