מגזין קפה

עובי טחינה של פולי הקפה- סרטון הדרכה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב print

עובי הטחינה של הקפה הוא גורם מהותי וקריטי למיצוי הטעמים של חליטת הקפה שלנו (האספרסו).

חשוב שנבין איך העיקרון עובד וניישם אותו כל פעם מחדש שאנו מכינים קפה בכדי שהטעם יהיה מושלם ושהלקוחות של בית הקפה שלנו ייהנו תמיד מכל כוס קפה שנגיש להם, ושתמיד יחזרו אלינו לעוד!

לנוחיותכם צילמנו לכם סרטון קצרצר המסביר את זה בצורה הקלה ביותר. תוכלו לראות אותו פה למטה ביחד עם איור הממחיש את זרימת האספרסו במצב שעובי הטחינה של פולי הקפה דק מדי לעומת זרימת האספרסו כאשר עובי הטחינה של פולי הקפה גס מדי.

זאת הדרך הקלה ביותר לזהות אם עובי הטחינה תקין או שהוא דורש כיוון קטן ואיזה. חשוב לזכור – כאשר עובי הטחינה של פולי הקפה דק מדי, אזי טעם האספרסו יהיה שרוף. כאשר עובי הטחינה של פולי הקפה גס מדי, אזי האספרסו יהיה בטעם חלש יחסית וחליטת הקפה לא תגיע למיצוי הטעמים של תערובת הקפה שלנו.

עובי טחינה של פולי קפה

הייתם רוצים לעשות איתנו מבחן טעימות? השאירו פרטים פה למטה ונחזור אליכם בהקדם