הדרכת בריסטה אצלכם בבית הקפה

ההדרכה תתבצע בבית העסק או בבר ההדרכות שלנו במשרדי החברה.

אנו ממליצים לערוך את ההדרכה בבית העסק, על המכונה שקיימת בבית הקפה, עם הציוד וסביבת העבודה של בית הקפה,  מכמה סיבות שביניהם – העובדים ילמדו ויתנסו על הציוד עליו יעבדו, המדריך יוכל לזהות מגבלות למיניהם בסביבת העבודה ולתת עצות וטיפים בהתאם, במידה וקיימים ליקויים בציוד אז המדריך יוכל להבחין בהם ולתפעלם.

בשביל שההדרכה תהיה אפקטיבית, מומלץ להגבילה לעד חמישה אנשים להדרכה.

כמו כל נושא חדש שלומדים, כדאי וחשוב לתרגל בשביל להגיע לשלמות. לכן מומלץ להמשיך להכשרה מסוג OTJ on the job training שבה מנהל הבר יעבוד עם הבריסטה בשביל להבחין האם הכל מיושם כמו שצריך, ולתקן בזמן אמת. מנהל הבר יקבל את כלים לכך.